Ekm

2018/2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantımızı 24/10/2018 Çarşamba günü saat 18:30´da okulumuzda yaptık. Açılışın ardından yoklama yapılarak 98 veli ve 15 öğretmen ile yeter sayıya ulaşıldığı görüldü,toplantıya geçildi.Öğretmenimiz Ayhan ALTINAKAR sunumunda ,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Okul Aile Birliği Başkanı Ercan ERDOĞAN Bey açılış konuşması yaptı.Okul Müdürümüz Sevgi AKINCI okulumuzla  ve okul aile birliğinin görev ve yetkileri ile ilgili bilgilendirme konuşması yaptı. Açık oylama ile veliler arasından Divan Başkanı olarak Ali KIRDAR.üye  ibrahim ARSOY ve yazman olarak Seda CAN seçildi.Divan oluşturulduktan sonra gönüllü velilerden 5 asil 5 yedek üye Yönetim Kuruluna,3 asil 3 yedek üye denetim Kuruluna oy birliği ile seçildi.Yönetim kurulunun 06/11/2018 tarihinde toplanarak görev paylaşımı yapması kararlaştırıldı.Yönetim ve Denetim Raporlarının okunmasının ardından tahmini bütçe görüşüldü ve oy birliğiyle kararlaştırıldı.Dilek ve temennilerin ardından Okul Müdürümüz katılımlarından dolayı öğremen ve velilerimize teşekkür ederek 2018/2019 Eğitim Öğretim yılının tüm paydaşlarımız için hayırlı olması dileklerini iletti ve  toplantı sona erdi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden 155 birinci sınıf öğrencimiz İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Doktor nezaretinde karma aşılarını oldular.