Ekm

2020 /2021 Eğitim öğretim yılında yapmış olduğu E_twinning projeleriyle 3 ulusal 2 Avrupa kalite etiketi alan okulumuz sınıf öğretmeni Filiz UĞUR belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Bakirtaş 'ın elinden alırken E-TWİNNİNG OKULU bayrağınıda okul Müdürümüz Sevgi AKINCI aldı. Öğretmenimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan

VELİ ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ Bilgilendirme Rehberlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Veli Bilgilendirme Rehberi:

meb_iys_dosyalar/54/01/964614/dosyalar/2020_08/21121042_VeliBilgilendirmerehberi.pdf

Öğretmen Bilgilendirme Rehberi:

meb_iys_dosyalar/54/01/964614/dosyalar/2020_08/21121042_OYretmen_Bilgilendirme.pdf

Öğrenci Bilgilendirme Rehberi:

meb_iys_dosyalar/54/01/964614/dosyalar/2020_08/21121042_OYrenciBilgilendirmeRehberi.pdf

Covid-19 Alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil!

Ara

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri Zübeyde Hanım Ortaokulunda kurulan Tales Matematik Müzesini ziyaret ettiler. Müzede çeşitli materyalleri ilk kez gören ve uygulamalar yapan öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdiler.

Ara

" SİNEMAYA GİTMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN " PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ SİNEMAYA GİTTİLER. MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNAN ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE SAYESİNDE EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER.

Ara

Adapazarı Belediyesi tarafından yapılan ÇOCUK HAKLARI SOKAĞI nın açılışına öğrencilerimizle beraber katıldık.Belediye Başkanı Sayın Mutlu IŞIKSU nezdinde emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Ara

OKULUMUZ 3/E SINIFI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANEMİZDE BULUNAN KİTAPLARI DÜZENLEYEREK ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİLER.KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

1.SINIIFLARIMIZ ARASINDA PARKUR TURNUVASI DÜZENLENDİ.1/A SINIFININ ŞAMPİYON OLDUĞU TURNUVADA ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞLENDİLER HEMDE SPOR YAPTILAR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE FİLİZ UĞUR ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla okulumuz bahçesinde empati etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz duymayan, göremeyen, konuşamayan, yürüyemeyen arkadaşlarını anlamak için kendilerini onların yerine koydular. 4/A SINIFI öğrencileri İşaret dili ile şarkı canlandırdılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" , 1992'den beri Birleşmiş Milletler tarafından desteklenen, engelli bireylerin siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın her alanında "Ben de Varım" mesajıyla farkındalığını artırmayı amaçlayan bir etkinliktir. Etkinliğin teması, engelli kişilerin toplumlarının yaşamlarında ve gelişiminde tam olarak yer alma hakkı, diğer vatandaşların yaşam koşullarından eşit olarak yararlanmalarıdır.

Engelleri sevgi ile aşalım. En büyük engel sevgisizliktir. Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.

Kas

Okulumuz 1.2.3.ve 4. Sınıf öğrencilerimize Florür vernik uygulaması yapıldı. Ardından tüm öğrencilerimize Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Kas

Okulumuz Rehberlik öğretmeni Ayberk BAYRAKDAR 1.2. Ve 3. Sınıf öğrenci velilerimize BİLSEM sınavına yönelik toplantı düzenledi. Bilim Sanat Merkezi ve öğrencilerin yerleştirilmesi koşulları ile ilgili bilgilendirme yapan Rehberlik Öğretmenimiz sorulan sorulara da cevap vererek verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuzda öğretmenler gününü kutladık. Tüm öğretmenlerimizin günleri kutlu olsun..

Kas

Yaklaşan öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzdan 20 ile 25 yıl önce emekli olan kıymetli öğretmenlerimizi öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutladık. Emekli öğretmenlerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor sağlık dolu günler diliyoruz.

Kas

ARA TATİL DE KÜLTÜREL ETKİNLİĞİMİZ İÇİN OKULUMUZA DAVET ETTİĞİMİZ UZUN YILLAR HİZMETLERİ BULUNAN 90 YAŞINDAKİ EMEKLİ ÖĞRETMEN MUZAFFER AKSÖZ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ. MESLEKİ TECRÜBELERİNİ VE ANILARINI BİZLERLE PAYLAŞAN KIYMETLİ ÖĞRETMENİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Kas

Ara tatil etkinliklerimizde sportif etkinlik olarak doğa yürüyüşü yaptık.

Kas

Okulumuz da ara tatil etkinliklerimizden ilki sanatsal etkinlik olarak planladığımız türkü ve şiir günü oldu.