SEVGİ AKINCI - OKUL MÜDÜRÜ

08/11/1977 yılında Isparta da doğdu. İlk ,Orta ve  Lise öğrenimini Isparta da tamamladı. Lisans Öğrenimini Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirerek tamamladı.2001 yılında Şanlıurfa Siverek ilçesinde göreve başladı.2007 yılında Sakarya iline atandı. 2 yıl  Karasu / Adatepe İlköğretim okulu, 2 yıl Erenler Abdullah Esma Kocabıyık İlköğretimokulu,5 yıl Eser İlkokulu ‘ nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.2016 yılında Arifiye Neviye İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.2018 yılında Adapazarı Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı. 2020 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.Evli ve 2 çocuk annesidir.