Mrt

OKULUMUZ ANASINIFI VE İLKOKUL KADEMESİNDE YER ALAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ İLE ŞUBAT AYI PLANLAMASINADA YER ALAN ATASÖZLERİ VE DEYİMLER İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE HİKAYE TAMAMLAMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA ARALIK AYINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK AFİŞ ÇALIŞMASI YAPTIRILDI.

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINDA YERLİ OTOMOBİLİMİZ TOGG OKULUMUZDA

Ara

OKULUMUZA BAĞLI HASTANE SINIFIMIZDA TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI KUTLANDI.

Ara

OKULUMUZ ANASINIFI C ÖĞRENCİLERİ GEZEGENLERİ ÖĞRENİYOR.

Ara

ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  VE İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ORTAK YÜRÜTÜLEN "GELECEK İÇİN TARIM" PROJE ORTAĞI OLAN OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ BAHÇEMİZE MARUL,MAYDANOZ,ROKA,SOĞAN VE PIRASA EKTİLER.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMAMIZ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SEVGİ AKINCI HEDİYELERİNİ TAKDİM EDERKEN OKUL AİLE BİRLİĞİDE İKRAMLARINI SUNDULAR.OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELEREK KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER.KENDİLERİNİN GÜNÜNÜ BİR KEZ DAHA KUTLUYORUZ.

Ara

OKULUMUZ ANASINIFI D ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİ PİJAMA PARTİSİ YAPTILAR.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri,başarı belgeleri ve madalyaları okul müdürümüz Sevgi AKINCI tarafından verildi.

Mrt

3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE KAPSAMINDA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN YETENEK TARAMASINA KATILDI.

Mrt

İkinci dönemin ilk gününden itibaren Anasınıfı öğrencilerimize bakanlığımızın desteğiyle okulumuz tarafından yemek hizmeti verilmektedir.

Mrt

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen asrın felaketi deprem sonrası ilk andan itibaren öğretmen,öğrenci ve velilerimizle depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Eyl

2022/2023 Eğitim öğretim yılında okulumuz Anasınıfı ve 1.sınıfına başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik bilgilendirme toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2022/2023 Eğitim öğretim yılında okulumuz 1. Sınıfına başlayacak olan öğrencilerimizin şube belirleme kuralarını çektik.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.